25 Mayıs 2009 Pazartesi

Hızlı Zayıflamak İçin Ne Yapmalıyım?


Sağlıklı bir vücuda sahip olmak ve sağlıklı yaşayabilmek için vücudumuzu zararlı maddelerden toksin atıklardan temizlememiz arındırmamız gerekir. Peki bunu nasıl başaracağız? Detox Foot Pads sizin için iyi bir ilk adımdır.detox foot ile kilo verme süreciniz dahada hızlanır




Toksin nedir? Vücudumuzda bulunan doğal olmayan, insan üretimi ve kimyasal maddeler olarak bilmekteyiz. Bir çok yiyecek ve içecek renklendirici ve koruyucu maddeler içermektedir. Fabrika ve araba egzoz gazlarının kirlettiği havayı solumakta, ve cildimize fondöten, deodorant ve nemlendirici kremler aracılığıyla yapay maddeler uygulamaktayız. Vücudumuz iyiyi kötüden ayıklamak için çabalıyor fakat bazen vücudumuzun yükü çok ağırlaşıyor. Buna bağlı olarak yorgunluk, baş ağrısı, bulantı ve genel bir bitkinlik hali gibi belirtiler baş gösteriyor. Bu da vücudumuzun ‘'Yardım et - Mola ver'' deme yoludur.




Toksin, sindirim sistemimizi de altüst edebilir, yiyeceklerin besleyici ve yararlı kısımlarının emilimi daha uzun sürer ve metabolizmamız olması gerektiği gibi etkili olmaz. Metabolik hızımızın yavaşlamasıyla birlikte, vücudumuzdaki yağları yakamayız, kilo almaya başlarız ve yorgunluk hissi duyarız.




Detox Foot Pad toksinleri dışarı atıp, vücudu temizleyerek ve yiyeceklerin daha etkili ve kolay emilimini sağlayarak, daha sağlıklı bir yeme planı için motive eden mükemmel bir başlangıçtır.




Detox Foot Pads Ayak bandı ne işe yarar?




  • Vücudun salgıladığı zehirli maddelerin emilmesine,

  • Vücuttaki küçük ağrıların hafifletilmesine,

  • Bağışıklık sistemi üzerindeki yükün azaltılmasına,

  • Lenfatik Sistemin doğal yollardan temizlenmesine,

  • Normal kan dolaşımının desteklenmesine,

  • Vücuttaki şişliklerin azaltılmasına,

  • Ağır metallerin vücuttan atılmasına,

  • Uyku kalitesinin yükseltilmesine,

  • Genel sağlık durumunun/düzeyinin iyileştirilmesine yardımcı olur.




Pedleri neden ayağıma giymeliyim?




Ayak Refleksolojisi, ayak tabanı vasıtasıyla bezelere, organlara ve vücudun diğer bölümlerine yapılan eskiden kalma bir Çin tedavisidir. Ayaklardaki sinir uçlarını uyarmak vücudun problemli bölgelerine kan dolaşımını ve enerji akımını sağlar, toksin birikimini temizler ve atımını sağlar. Dolayısıyla ayaklar pedlerin etkili kullanımı için en iyi yerdir. Pedin içeriği sinir uçlarını uyarır, toksinleri çıkarır, temizleme gücünü vücut sistemine aktarır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder