25 Mayıs 2009 Pazartesi

Yüzdeki ve Vücuttaki İzleri ve Kırışıkları Nasıl Yok Ederiz? İz ve Kırışıklık Giderici

BOTAX LIFT & RENEW (İz ve Kırışıklık Giderici)


LIFT AND RENEW NEDİR?

Cildinizin sizi olduğunuzdan daha genç yaşta göstermesini istemezmiydiniz?

Yaşlanma belirtileri olan cizgi ve kırışıkları düzeltmek istemezmiydiniz?

Yıllarca gülmek ve diğer yüz hareketleri izler bırakır, ve şimdi de bu yaşlılık göstergelerini silip yok edeceksiniz.

Lift & Renew aktif olarak Argireline içerir ve klinik çalışmalar bu içeriğin sayesinde yüzünüzdeki iz ve kırışıkları 30 gün içinde düzeltebileceğini kanıtlamıştır.

Ürünün diğer içerikleri ise göz altınızdaki koyulukları yok eder ve cildinizin nemlenmesini sağlayarak yumuşatır ve sizi çok daha genç gösterir. Gençliğinizdeki görünümünüze pahalı ve tehlikeli ameliyat veya acı veren iğnelere gerek kalmadan yeniden kazandırır.

İÇERİKLERARGİRELİNE: Klinik çalışmalarda test edilmiş yaşlanmaya karşı olup toxin içermeyen bir aktif maddedir. Yüz kaslarının çok sert şekilde uyarılmasını azaltarak ve dolayısıyla cizik ve kırışıklıklar olasılığını azaltır. Bu da sizi daha genç görünüm gösterir.IŞIK

BLOKE EDİCİ (YANSITICI) İÇERİK: Yüzünüzdeki ışık yansımalarını azaltarak cizgi ve kırışıkların oluşmasını zorlaştırır ve bu işlem sonucu göz altı morluklarınız azalır.KAFEIN Stimulatör olarak işlev görür ve kremin etki etme hızını artırarak çabuk sonuç aldırır.JOJOBA

YAĞI: Dağal bir nemlendirici ve cilt yumuşatıcısıdır.

KULLANIM: Sabah ve Akşamları parmak ucunuza aldığınız az bir kremi göz etrafına, ağız, burun ve alın civarına bastırmadan hassas bir temasla sürünüz. Bu işlemi yaparken cildinizi çekiştirmemeye ve baskı yapmamaya özen gösteriniz.

DİKKAT: Göz teması halinde bol soğuk su ile yıkayınız. Cildinizin hassasiyetini denemek için cildinizin küçük bir bölümüne uygulayıp 24 saat bekleyiniz. Beklenmedik bir belirti halinde kullanımını durdurunuz.Eskiden yaşlanmayı kabullenmek daha kolay, genç görünmek ise çok daha zordu. Öte yandan kırışıklıklardan kurtulmak için estetik ameliyat olmaktan başka çare de yoktu ve bunu göze alabilenlerin sayısı fazla değildi. Son zamanlarda botox ve dolgular ile bu iş o kadar kolaylaştı ki, birçok insan için yararlanmamak anlamsız hale geldi. Düşünebiliyor musunuz, sadece 15-20 dakika içinde kaşlarınız ve göz kapaklarınız yukarı kalkıyor, gözleriniz açılıyor, dudaklarınız doluyor, yanaklarınız geriliyor, birçok çizgi anında yok oluyorBotoxun etkileriYüzümüzdeki kırışıklıkların bir kısmı yüzümüzü şekilden şekile sokan mimiklerimizin eseridir. Başta sadece yorgun olduğunuzda fark edilen hafif çizgiler zamanla beliri ve derinleşir. Botox bu mimikleri kısıtlayarak hem görünümü düzeltir hem de çizgilerin derinleşmesini önler. Botoxun en etkili olduğu yerler, mimikler sonucunda oluşan hareketli çizgilerdir. Bunlar genellikle alında, kaşların arasında ve göz kenarlarında ortaya çıkar.

Botox özellikle alın ve göz çevresindeki çizgilerde çok etkilidir. Botox nedeniyle mimikler kısıtlandıkça, hem alışkanlıklar değişir hem de kaslar dinlenerek toparlanır. Bunun sonucunda kırışıklıklar gerçekten azalır ve botox ihtiyacı seyrekleşir.Lift And renew Botox hangi sorunları giderir:Çatık kaşlı bir görünüme neden olan, iki kaş arasındaki dikey çizgileri düzeltir.Alındaki yatay çizgileri hafifletir.Zamanla düşen kaşların yukarı kalkmasını sağlar. Böylece göz kapakları açılır ve gerilir, göz altındaki torbalar azalır.Gözlerin kenarındaki, kaz ayağı denilen kırışıklıkları düzeltir.Yaşımız ilerledikçe aşağı doğru kıvrılan burunları kaldırmak ve kenarında oluşabilen çizgileri gidermek için kullanılır.Boyundaki çizgileri germek için uygulanır.Yine bazı durumlarda dudak kenarlarından çeneye doğru inen çizgilere uygulanır.Çenede oluşan çukurlukları gidermek veya şekilsizleşen çene biçimini düzeltmekte kullanılır.Dekolte (göğüsteki) çizgileri gerginleştirir.

Gördüğünüz gibi, botoxun itibarı boşuna değil. Kaşların arasındaki çukurlaşmayı düzeltir.Alındaki yatay çizgileri hafifletir.Göz altındaki morlukları, çukurları hafifletir.Yanakları dolgunlaştırır.Elmacık kemiklerini belirginleştirir.Burundan dudakların kenarlarına doğru uzanan gülme çizgilerinin (nasolabial) giderilmesini veya azalmasını sağlar.Dudak kenarlarından çeneye doğru inen (marionette) çizgileri giderir.Çenede meydana gelen çöküntüleri ve çene biçimini düzgünleştirir.Çukurlaşan yara ve akne izlerinin derinliğini azaltır. Donuk yüzlere özenmeyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder